Valitse sopiva palvelu tarpeisiisi

Mikä on ProppU?

ProppU tarjoaa verkossa toimivat palvelut kodin omistajille, asuntosijoittajille ja remontoijille. Express verkkokaupastamme voit tilata tekijän nopeasti kodin pieniin fiksauksiin. Jos teetät suurempaa remonttia, tai sinulla on useampi asunto, kannattaa sinun rekisteröityä ilmaiseen sovellukseemme. Sovelluksessa voit pyytää tarjouksia työstä ja materiaaleista, johtaa projektiasi ja säilyttää dokumentit tallessa. Mikäli haluat ulkoistaa remontin teettämisen kokonaisuudessaan, kokeile meidän Premium-palvelua.

Arvioi remontin hinta

ProppU sovellus - johda projektisi alusta loppuun verkossa

Rekisteröidy ilmaiseen sovellukseemme jos haluat teettää suuremman remontin. Esimerkiksi kylpyhuoneremontti, keittiöremontti tai huoneistoremontti onnistuu parhaiten kun pyydät tarjouksia työstä ja materiaaleista useammalta yritykseltä. Aloita budjetoinnilla ja suunnittelulla. Voit käyttää Remonttilaskuriamme ja alustavaa projektisuunnitelmaa apunasi. Kun tiedät mitä haluat, julkaise tarjouspyyntö markkinapaikkaan, vastaanota tarjouksia ja valitse parhaat. Pyydä yritystä lähettämään palvelun kautta sopimus ja sovi aloitusajankohdasta. Projektin aikana voit kommunikoida tekijöiden kanssa ja pyytää tilanneraportteja. Kaikki kirjallinen dokumentaatio tallentuu palveluun.

Rekisteröidy tästä

ProppU Premium - johdamme remonttiprojektisi puolestasi

Tämä palvelu on räätälöity niille, jotka teettävät remonttia ensimmäistä kertaa ja kaipaavat ammattilaisten apua. Tämä sopii hyvin myös niille, jotka haluavat ulkoistaa kilpailutuksen, projektinjohdon ja koordinoinnin kokonaisuudessaan. Teemme kanssasi suunnitelmat ja budjetoinnin, kilpailutamme yritykset, solmimme sopimukset ja johdamme projektin alusta loppuun. Valitse haluamasi visuaalinen lopputulos, me hoidamme loput.

Ota meihin yhteyttä

ProppU Express - tilaa tekijä tänään

Verkkokaupastamme voit tilata tekijän tuntihintaan tai ostaa pienempiä korjaustöitä. Tilaa esimerkiksi nurmikonleikkaaja kesäksi, taulun ripustus seinälle tai monitaituri muutamaksi tunniksi auttamaan sinua pääsemään eroon to-do listastasi. Tee tilaus, maksa kiinteä hinta verkkokaupassa ja valitse työn suoritusajankohta.

Verkkokauppaan tästä

Näin sovellus toimii

 • 1Saa hinta-arvio ja alustava projektisuunnitelma
 • 2Suunnittele projektin toteutus ja valitse materiaalit
 • 3Pyydä tarjouksia yrityksiltä ja valitse paras
 • 4Solmi sopimus ja aloita projekti
 • 5Kaikki viestintä ja dokumentit tallentuvat käyttäjätilillesi

Asiakaspalaute

Ulkoista projektinjohto meille

Remontoitko ensimmäistä kertaa? Oletko kenties kiireinen ja haluat käyttää aikasi muuhun? Meidän Premium palvelupaketti on sinua varten.Palvelu sisältää:
 • Kustannusarvio
 • Projektin suunnittelu
 • Työn ja materiaalien kilpailutus
 • Projektin koordinointi ja johto
 • Raportointi edistymän mukaan
 • Lopputarkastus
Ota yhteyttä

Tästä pääset alkuun

Lähetä meille viesti. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.